Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/08/tamara-574x605.jpg

Informacione personale

D-r Tamara Mihajlovska

mjek i përgjithshëm

Më shumë informacion

Ajo u lind më 6 tetor 1991, në Tetovë, ku mbaroi arsimin fillor dhe të mesëm.

Ajo vazhdon shkollimin e saj në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi", dhe në vitin 2016 ajo u nderua me titullin "Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme".

Ajo fillon përvojën e saj si një mjek i përgjithshëm në vitin 2017 në Poliklinikën PHI Dr Slađan, pastaj në Poliklinikën e PHI Dr Vejseli.

Në vitin 2018 ajo u bashkua me ekipin e mjekëve në MEDIKA Stamboll, Tetovë, si doktor i mjekësisë së përgjithshme.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin