Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414

Blog

Diabetes PPS

Diabetes PPS

Pyetjet::

  1. Personat me dijabet s’duhet të hanë ëmbëlsira.
  2. Diabeti nuk ka simptome të qarta.
  3. Simptomi i shpesht të sheqerit të lartë në gjak është etja:
  4. Diabeti mund të prevenohet.
  5. Stili i rregullt jetësor mund ta zvogëlojë riskun e diabetit për 58%:
Më shumë
Simtomat e diabetit

Simtomat e diabetit

Pa dyshim,  kohëve të fundit diabeti është sëmundja më e shpeshtë. Diabeti është një sëmundje që ka ndikim ndaj afësisë së organizmit të prodhon insulin dhe kjo kontribuon për rritjen e nivelit të sheqerit në gjakun. Në fillim, mund të ketë simptoma të paqarta dhe personat të cilët kanë diabet nuk dinë se kanë diabet.

Më shumë
PET CT

PET CT

Çfarë është PET CT?

PET CT është një teknikë e inçizimit e cila përbëhet nga kombinimi i PET-it (tomografia për emetim pozitronesh) e cila i tregon funksionet e organeve dhe indeve në nivel metabolik dhe CT (tomografia e kompjuterizuar) e cila jep informacione të detajuara anatomike.

Më shumë
Tash mund të  them se ndjehem shumë më mirë - Mahmure Vokshi

Tash mund të them se ndjehem shumë më mirë - Mahmure Vokshi

Tash mund të them se ndjehem shumë më mirë Mahmure Vokshi, paciente e operuar në spitalin tonë

Në spitalin MEDICA Istanbul Tetovë erdha më 19.10.2018. Në shtëpi u rrezova nga shkallët dhe në dy vende e kam thyer kukën. Në fillim, u drejtova në një spital tjetër, por sepse nuk isha e kënaqur nga sjellja dhe shërbimi prej personalit, vendosa të vij në MEDICA Istanbul Tetovë duke ditur se nuk do të gaboj. Kam qenë disa here në këtë spital dhe jam shumë e kënaqur nga sjellja dhe përkushtimi I personalit që punon këtë.

Më shumë