Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/07/makedonka-naumovska-574x605.png

Informacione personale

D-r Makedonka Naumovska

Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës

Kontakt

Edukimi dhe trajnimet

-2002, Specializim në gjinekologji dhe obstetrikë, Qendra Klinike Universitare, Shën Kirili dhe Metodij, Shkup, Republika e Maqedonisë;

-1993, Fakulteti i Mjekësisë, Univerziteti “Shën Kirili dhe Metodij”, Shkup, Mjekësi e përgjithshme

Përvojë pune

-   vite në Qendrën Klinike, Veles, Republika e Maqeodnisë, Mjeke e përgjithshme

-   vite në Qendrën Klinike, Veles, Republika e Maqeodnisë, Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin