Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414

Gjinekologji

Ekzaminimi gjinekologjik është veçanërisht i rëndësishëm në jetën e çdo gruaje. Nëse kujdeseni për shëndetin tuaj, pavarësisht nga mungesa e simptomave apo simptomave, duhet të vizitoni gjinekologun të paktën një herë në vit.
Departamenti i Gjinekologjisë në MEDIKA Stamboll është gjithmonë aty për të monitoruar dhe kujdesur për shëndetin e grave. Ne jemi këtu për të ju ofrojnë shërbimin më cilësor, nga ekzaminimet rutinë gjinekologjike, përgatitjen dhe monitorimin e shtatzënisë, këshilla prenatale edukative për moms dhe çiftet e reja, rishikimeve dhe konsultimeve menopauzës.
Klinika gjinekologjike në MEDICA Stambollit Tetovë, ofron një gamë të shërbimeve të specializuara gjinekologjike në mënyrë që të lejojë shëndetin seamless. Zyra jonë dentare është e pajisur me pajisje moderne dhe të sofistikuara digjitale, me ndihmën e të cilit marrin më të sakta, rezultate të shpejta, dhe cilësia është në nivelin më të lartë. Ky departament drejtohet nga një ekip të lartë dhe profesional të cilët janë gjithmonë aty për ju për të ju mirëpresim me një buzëqeshje të ngrohtë dhe të ju ofrojë më shërbime shëndetësore të cilësisë. Është e rëndësishme të theksohet se departamenti i gjinekologjisë në një spital privat MEDICA Istanbul Tetovë, ka nënshkruar një kontratë me sigurimet shëndetësore dhe ekzaminim nga mjeku i familjes nuk është në dispozicion.
Ajo që na bën të ndryshëm nga pjesa tjetër është qasja e shkëlqyer për kujdesin e pacientit dhe përgjigje të shpejtë, të garantuar një qëndrim të këndshëm gjatë kontrolleve, diagnoza e shpejtë duke përdorur teknologjinë më të fundit të dixhitalizuar që posedojnë, dhe trajtimi dhe trajtimi i duhur poshtë.

Shërbimet gjinekologjike që ne ofrojmë janë:
-Gjenerimet gjinekologjike me ultratinguj;
- Zbulimi i hershëm i ndryshimeve të qafës së mitrës nga: kopja e pap, kolposkopia, typing HPV, biopsi;
-Zbulimi i shtatzënisë;
- Projekti për kontracepsion nga shtatzënia e padëshiruar dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme;
-EHO diagnostifikimi dhe mamografia;
- Provimet konsultative dhe konsultimet;

Nëse ndjeni ndonjë dhimbje, shqetësim, dhimbje ose ndryshim, sigurohuni që të vizitoni gjinekologun tuaj dhe të mbroni veten në kohë.
Ne kujdesemi për shëndetin tuaj.

Mjekët

Dr. Irena Gosheva

Dr. Irena Gosheva

Specialiste e gjinekologjise dhe obstetrikes
Lexo profilin