Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/07/petre-stefanovski-574x605.png

Informacione personale

D-r Petre Stefanovski

specialist anesteziolog

Më shumë informacion

I lindur më 22.12.1952 në Tetovë, ku e ka kryer edhe shkollën fillore dhe të mesme.

Arsimin e tij e vazhdoi në Fakultetin e Mjekësisë, në Universiteti "Shën Kirili dhe Metodi" në Shkup, ku në vitin 1979 e fiton titullin Doktor i mjekësisë.

Si mjek i përgjithshëm punoi që nga viti 1980-1988 dhe pastaj vazhdoi me specializimin.

Specializimin e tij në fushën e anesteziologjisë, reanimacionit dhe shërimit inteziv e mbaroi në vitin 1993, në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup.

Pas specializimit, punoi si specialist anesteziolog në Qendrën klinike në Tetovë dhe pastaj 4 vite punoi si Shef i Repartit për anestezion dhe reanimacion, në Spitalin Klinik në Tetovë.

Në MEDICA Istanbul Tetovë punon si specialist anesteziolog.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin