Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/06/Д-р-Петре-Кодовски-574x605.jpg

Personal information

Dr. Petre Kodovski

Specialist i kirurgjisë së përgjithshme

Më shumë informacion

I lindur më 12.10. 1966 në Veles, ku dhe ka mbaruar Shkollën Fillore dhe të Mesme.
Në vitin 1987, regjistrohet në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, Universiteti Sh.Kirili dhe Metodi.
Pas diplomimit, punën praktike si mjek i përgjithshëm e vazhdoi në Galamedikus- Negotin, pastaj në Gradsko, Bogomilë, Ivankovcë dhe Jabollçishtë.
Pas përfundimit të specializimit dhe specializimit gjashtëmuajsh për anestezion dhe reanimacion në Qendrën Klinike në Shkup, në vitin 2001, fillon të punojë si kirurg i përgjithshëm në Klinikën për kirurgji e përgjitshme në Shkup, deri në vitin 2005.
Në periudhën prej vitit 2005-2010, punoi si specialist i kirurgjisë e përgjithshme në Spitalin e përgjithshëm në Veles.
Në vitin 2008, është i emëruar si Shef i Repartit të kirurgjisë e përgjithsme dhe digjestive në Spitalin e përgjithshëm në Veles, ku punoi në këtë pozicion deri në vitin 2016.
Gjithashtu, në vitin 2012, është i emëruar si President i Shoqatës së Mjekëve në Veles.
Në vitin 2018, i bashkohet ekipit  të spitalit privat MEDICA Istanbul Tetovë.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin