Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/07/dali-lala-574x605.png

Informacione personale

D-r Dali Lala

pediatër

Më shumë informacion

I lindur më 30.06.1992 në Dibër, ku e përfundoi shkollimin fillor dhe të mesëm.

Arsimin e tij e vazhdoi në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, ku e mbaroi edhe specializimin e tij në Pediatri.

Përvojën e punës si mjek e filloi në vitin 1994 në Poliklinikën “Florens”- Zhelinë.

Në vitin 2018 i bashkohet ekipit të specialistëve të spitalit MEDICA Istanbul Tetovë, si mjek specialist-pediatër.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin