Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/06/Д-р-Арбен-Асани-574x605.jpg

Informacione personale

Dr. Arben Asani

Specialist Internist

Kontakt

Edukimi dhe trajnimet

-1993-1999, Fakulteti i Mjekësisë - Mjekësi e Përgjithshme, Universiteti i Tiranës, Republika e Shqipërisë;

-2005-2009, Specializim në Mjekësinë Interne dhe Master i Shkencave të Mjekësisë- Reparti i Nefrologjisë, Qendra Klinike Universitare, Shën Kirili dhe Metodij, Shkup, Republika e Maqedonisë;

-2006, Akademia për nefrologji, Sinaia, Rumuni dhe Akademia për dializë, Heidelberg, Gjermani.

Përvojë pune

- 6 vite si Mjek i përgjithshëm, f. Gradec, Gostivar, Republika e Maqedonisë
- 7 vite në Qendra Klinike Universitare, Reparti i Nefrologjisë;
2008, Asistent i Mjekësisë Interne në Fakultetin e Mjekësisë, Shkup, Republika e Maqedonisë;
- 2 vite në Spitalin e Përgjithshëm Privat "Shëndeti" me Qendër të Dializës në Tetovë;
- 2 vite nëInstitucioni privat shëndetësor "Sistina nefroplus", Qendra për Dializë, Tetovë, Republika e Maqedonisë

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin