Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/08/aleksandar-blazevski-574x605.jpg

Informacione personale

D-r Aleksandar Blazhevski

mjek i përgjithshëm

Më shumë informacion

Ai ka lindur më 9 korrik 1992 në Tetovë, ku ka përfunduar arsimin fillor dhe të mesëm.

Ai vazhdon shkollimin e tij në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi", dhe në vitin 2017 fitoi titullin e mjekut të diplomuar.

Në vitin 2018, ai u bashkua me mjekët në MEDIKA Stamboll në Tetovë si doktor i mjekësisë së përgjithshme.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin