Medica Istanbul
Bul. Vidoe Smilevski Bato 1-1/3, Tetovo 24/7 +389 44 344 414

Helping You
Stay Healthy And Happy

Ekipi ynë

Latest from Instagram

Latest from Fracebook

Latest from news

Bypass-i Gastrik- Zgjidhje të shpejtë për obezitetin (mbi peshen trupore)

Sipas mjekëvë anembanë botës, obeziteti është sëmundja më e përhapur në botë. Obeziteti shkakton një varg problemesh shëndetësorë duke i përfshirë problemet me tensionin e gjakut,...

Më shumë
Tash mund të  them se ndjehem shumë më mirë - Mahmure Vokshi

Tash mund të them se ndjehem shumë më mirë - Mahmure Vokshi

„Tash mund të them se ndjehem shumë më mirë“ - Mahmure Vokshi, paciente e operuar në spitalin tonë Në spitalin MEDICA Istanbul Tetovë erdha më 19.10.2018. Në shtëpi u rrezova nga...

Më shumë
Kjo është historia e Ibadete Feratit, paciente e operuar në spitalin tonë

Kjo është historia e Ibadete Feratit, paciente e operuar në spitalin tonë

Problemet me temthin filluan para 3 muajve, por e kisha shtyrë trajtimin për shkak se kisha shumë frikë nga operacioni. Pas 3 ditëve vjellje, dhimbje të vazhdueshme, ekzaminime dhe kontrollime...

Më shumë