sq mk en
ГИНЕКОЛОШКИ

ГИНЕКОЛОШКИ "CHECK-UP" ПАКЕТ

Секоја жена, најмалку еднаш годишно треба да направи редовна контрола на лекар специјалист гинеколог за да може навремено да се идентификуват медицинските проблеми во врска со нејзиното гинеколошко здравје. Дијагнозата во првичните фази ви дава големи можности и шанси за ефикасно и успешно лекување.

Гинеколошкиот преглед ги вклучува следниве услуги:

- Гинеколошки преглед
- Ултрасонографски преглед (ЕХО)
- ПАП – Папаниколау тест
- Колпоскопски преглед

Закажете го вашиот преглед нa contact@medicaistanbul.mk или на телефонскиот број 044 344 414.

Закажи преглед