sq mk en
OПШТ

OПШТ "CHECK-UP" ПАКЕТ

 Општиот "Check-Up" пакет е дизајниран на тој начин, за да нуди широк спектар на тестови и прегледи, со цел голем број сериозни заболувања да се откријат навреме, или да се превенираат со редовни превентивни прегледи. На одделот за “Check-Up” имате можност за само еден ден да ги направите сите потребни испитувања. Општиот "Check-Up" пакет содржи:

 Преглед:

- Општ интернистички преглед
- Мерење на крвен притисок (ТА)
- Телесна тежина (ТТ) и телесна висина (BMI)

 Лабораториски испитувања:

- Крвна слика со седиментација
- Гликемија
- Липиден статус
- Деградациони продукти
  - Урина
Електрокардиограм (ЕКГ) или спирометрија

 Резултатите од „Check Up‟ пакетот ги обработуваме веднаш и се со вклучено второ лекарско мислење од искусен тим на лекари од Турција. Закажете го вашиот преглед нa contact@medicaistanbul.mk или на телефонскиот број 044 344 414.

Закажи преглед