sq mk en
Farmacia

Farmacia "Medica Farm"

Me qëllim për t’ju ofruar cilësisë të shërbimit me qendrat moderne botërore, në MEDICA Istanbul Tetovë u hap farmacia “Medica Farm”, e cila tashmë është e furnizuar me të gjitha ilaçet e verifikuara dhe materiale mjekësore.


Qëllimi është për ti shërbyer kërkesës të ilaçeve në të gjitha departamentet dhe pacientëve për të fituar shërbim mjekësor të përkryer.

Rezervo kontrollin