sq mk en
Ekzaminim endoskopik i zorrës së trashë (Kolonoskopia) në MEDICA Istanbul Tetovë!

Ekzaminim endoskopik i zorrës së trashë (Kolonoskopia) në MEDICA Istanbul Tetovë!

Kolonoskopia është procedurë me të cilën drejtpërdrejtë vizualizohet pjesa e brendshme e zorrës së trashë (rektumit dhe kolonit).
Kolonoskopia në MEDICA Istanbul Tetovë kryhet me ndihmën e kolonoskopit me famë botërore FUJI (zorrë e hollë), e cila është fleksibile dhe lehtë mbështjellet. Përveç për qëllime diagnostike, kolonoskopia jep mundësi për biopsi për tumor të dyshuar apo heqjen e polipeve. Me këtë procedurë gjithashtu diagnostifikohen edhe inflamacione, si dhe gjakderdhje në kolon (zorrën e trashë).
Kolonoskopia kryhet sipas dëshirës së pacientit me apo pa anestezi, ku edhe në të dy rastet pacientët do të jenë të kënaqur.

Procedura është e thjeshtë, e lehtë dhe zakonisht pa komplikime me çka pacientët pas disa mintash observim nga mjekët tanë specialistë nuk është e nevojshme të qëndrojnë më shumë.

Caktoni menjëherë në contact@medicaistanbul.mk apo në 044 344 414.

Rezervo kontrollin