sq mk en
Аптека “Medica Farm “

Аптека “Medica Farm “

Со цел доближување на квалитетот на услугата со најсовремените светски центри, во МEDICA Istanbul Тетово неодамна е отворена аптека “Medica Farm “, која веќе е снабдена со целосно испитаните лекови и медицински материјали.

Целта е да се обслужат потребите на лекови на сите одделенија и пациенти за да се добие беспрекорно квалитетна здравствена услуга.
Закажи преглед