sq mk en

"Check Up" I PËRGJITHSHËM

 Paketa për “Check Up” gjeneral është ndërtuar që të ofrojë një spektër të gjërë ekzaminimesh dhe testimesh me qëllim të zbulimit të hershëm të sëmundjeve, trajtimin dhe shërimin e tyre. Paketa përfshinë:
-Ekzaminim internistik
-Indeks i masës trupore (BMI)
       - Matja e tensionit arterial (TA)

Ekzaminimet laboratorike përfshinë:

-Pasqyrë e gjakut me sedimentacion
-Glikemi
-Statusi i lipideve
-Produktet e degradacionit
-Urina
-Elektrokardiogram (EKG) ose spirometri
Rezultatet e “Check Up” paketës i përpunojmë menjëherë ku është i përfshirë edhe mendim i dytë mjekësor nga ekipi me përvojë i mjekëve nga Turqia. Rezervoni kontrollin tuaj në contact@medicaistanbul.mk apo në numrin e telefonit 044 344 414.

Rezervo kontrollin