Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/08/velemin-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Велемир Димитриевски

ортопед

Повеќе информации

По завршувањето на основното и средното образование, продолжува со понатамошно образование на Медицинскиот факултет во Скопје, Универзитет Св. Кирил и Методиј.

Во 2004 година дипломирала Медицински факултет во Скопје и ја добила титулата Доктор по медицина. Своето работно искуство го започнал како општ лекар во 2005 година во ЈЗУ Железничар-Скопје до 2007 година, потоа во општина Панча Ванчо Вратница-Јегуновце. По завршувањето на специјализацијата во ортопедска хирургија, тој е награден со титулата специјалист ортопедски хирург.

Во 2017 година тој се приклучи на тимот на специјалисти во МЕДИКА Истанбул Тетово како лекар специјалист ортопед.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin