Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/08/tamara-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Тамара Михајловска

општ лекар

Повеќе информации

Родена е на 6 октомври 1991 година во Тетово, каде завршила основно и средно образование.

Продолжува со образование на Медицинскиот факултет во Скопје, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", а во 2016 година ја доби наградата "Дипломиран доктор по општа медицина".

Таа го започнува своето искуство како општ лекар во 2017 година во ЈЗУ Поликлиниката д-р Слаѓан, потоа во поликлиниката ЈЗУ д-р Вејсели.

Во 2018 година се приклучи на тимот на лекари во МЕДИКА Истанбул Тетово како доктор по општа медицина.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin