Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Општа медицина

Основа на здравјето на секој човек, претставува општиот преглед при кој се откриваат и соодветно се третираат сите нарушувања на здравјето!

Во склоп на приватната болница МЕДИКА Истанбул Тетово, е и ординацијата по општа медицина која има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Македонија и работи со здравствени книшки.

Ординацијата располага со:

-Преглед и советување од стручен и посветен медицински тим на општи лекари;

-Врвни хигиенски и просторини услуги;

-Лабораторија во склоп на болницата;

-Издавање рецепти и упати;

-Аплицирање на ампуларна терапија;

-Најсовремени дијагностички апарати (ЕКГ, ЕХО, РТГ, Компјутеризирана томографија, Магнетна резонанца, ПЕТ Скен);

-Инхалации;

-Дневна болница со мониторинг;

-Можност за специјалистички преглед од врвни специјалисти од различна област (хирургија, интерна медицина, урологија, психијатрија, неврологија, ортопедија, ревматологија, офталмологија);

-Можност за избор на матичен стоматолог и гинеколог, а за здравјето на најмалите- педијатар;

-Во склоп на болницата е и аптека која ви стои на располагање за потребните фармацевтски препарати;

 

Вашето здравје заслужува третман каков што нуди целиот тим на лекари од МЕДИКА Истанбул Тетово!

Ве очекуваме!

Доктори

Dr. Aleksandar Blazhevski

Dr. Aleksandar Blazhevski

GENERAL PRACTITIONER
Види профил
Dr. Tamara Mihajlovska

Dr. Tamara Mihajlovska

GENERAL PRACTITIONER
Види профил