Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/06/Д-р-Ермина-Ејупи-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Ермина Ејупи

Стоматолог

Контакт

Образование

-2005-2009, Средно Медицинско Училиште  “СОУ Гостивар”, Гостивар, Република Македонија, медицинска сестра

-2009-2014, Стоматолошки Факултет "Св. Кирил и Методиј ", Скопје, Република Македонија

Работно искуство

- една година работно искуство како стоматолог во Орално - хируршка ординација “Дева Дент”, Гостивар, Република Македонија

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin