Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/06/Д-р-Глигор-Џолев-574x605.jpg

Лични податоци

Проф. Д-р Глигор Џолев

Oртопедски хирург

Повеќе информации

По завршувањето на Медицинскиот факултет во Скопје во 1968 год. се здобива со звањето Доктор по медицина, а по завршената специјализација по ортопедија се здобива со статус Специјалист по ортопедска хирургија.
Од 1977 работи на Клиниката за ортопедија, потоа во Пеќ(Косово), Либија, а по враќањето продолжува да работи во својата матична установа.
Свое стручно усовршување имал во Париз, Франција, потоа Милано, Италија и Мадрид, Шпанија.
Во 1990 год. се стекнува со звањето Доктор по медицински науки, а потоа работи и како редовен професор на Медицинскиот факултет во Скопје.
Ова искуство го надополнува и со неговиот ангажман како едукатор на Факултетот за медицински науки при УГД Штип, и Универзитетот МИТ во Скопје.
Ви гарантираме беспрекорна здравствена услуга и нега!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin