Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/07/aleksandar-nechev-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Александар Нечев

специјалист уролог

Повеќе информации

Роден е на 26.06.1982г. во Неготино каде што завршил основно и средно образование.

Своето образование го продолжува на Медицинскиот факултет во Скопје, Универзитет Св. Кирил и Методиј, а во 2008година се стекнува со звање Дипломиран општ лекар.

Како општ лекар, работи 8 години во ПЗУ Галамедикус-Неготино.

По завршената специјализација во 2018 година, работи како специјалист уролог.

Има учествувано на бројни семинари и работилници меѓу кои:

-              EUREP, European Urology Residents Education, 2015, Прага

-              Мадрид, 2016, International Congress of Urology, PCNL Advance Training

Во 2018 година му се приклучува на тимот на специјалисти во МЕДИКА Истанбул Тетово како доктор специјалист уролог.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin