Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Нашиот тим

Проф. Д-р Владимир Георгиев

Проф. Д-р Владимир Георгиев

Специјалист уролог
Види профил
Д-р Билјана Божиновска

Д-р Билјана Божиновска

Специјалист по радиодијагностика
Види профил
Д-р Македонка Наумовска

Д-р Македонка Наумовска

Специјалист по гинекологија и акушерство
Види профил
Д-р Александар Нечев

Д-р Александар Нечев

Уролог
Види профил
Д-р Арбен Асани

Д-р Арбен Асани

Специјалист интернист
Види профил
Д-р Агрон Палоши

Д-р Агрон Палоши

Специјалист интернист
Види профил
Проф. Д-р Нада Марина

Проф. Д-р Нада Марина

Интернист,субспецијалист по ревматологија
Види профил
Д-р Ермина Ејупи

Д-р Ермина Ејупи

Стоматолог
Види профил
Д-р Александар Блажевски

Д-р Александар Блажевски

Општ лекар
Види профил
Проф. Д-р Глигор Џолев

Проф. Д-р Глигор Џолев

Oртопедски хирург
Види профил
Д-р Петре Кодовски

Д-р Петре Кодовски

Специјалист хирург
Види профил
Д-р Тамара Михајловска

Д-р Тамара Михајловска

Општ лекар
Види профил
Д-р Александра Георѓиевска

Д-р Александра Георѓиевска

Специјалист по медицинска биохемија
Види профил
Д-р Дали Лала

Д-р Дали Лала

Педијатар
Види профил
Д-р Перо Стефановски

Д-р Перо Стефановски

Анестезиолог
Види профил
Д-р. Роберт Стојовски

Д-р. Роберт Стојовски

Специјалист пластичен хирург
Види профил
Д-р. Снежана Андоноска

Д-р. Снежана Андоноска

Оториноларинголог
Види профил
Д-р Ванѓел Битољану

Д-р Ванѓел Битољану

Дерматовенеролог
Види профил
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin