Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/06/Д-р-Арбен-Асани-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Арбен Асани

Специјалист интернист

Контакт

Образование и обуки

-1993-1999,  Медицински Факултет, Универзитетот на Тирана, Република Албанија;

-2005-2009, Специјализација на Интерна Медицина и Mастер на Медицински Науки - Оддел за нефрологија, Универзитетски Клинички Центар, Св. Кирил анд Методиј, Скопје, Република Македонија;

-2006, Aкадемија за нефрологија, Синаја, Романија и Aкадемија за дијализа, Хајделберг, Германија.

Работно искуство

-6 години како Општ лекар, с.Градец, Гостивар, Република Македонија
-7 години во Универзитетскиот Клинички Центар, Оддел за Нефрологија;
-2008, Асистент по интерна медицинa на Медицинскиот Факултет во Скопје, Република Македонија
-2 години во Приватната Општа Болница "ШЕНДЕТИ", со Центарот за дијализа во Тетово, Република Македонија
-2 години во ПЗУ Систина Нефроплус-Центар за Диализа, Тетово, Република Македонија.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin