Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414
http://medicaistanbul.mk/wp-content/uploads/2018/08/aleksandar-blazevski-574x605.jpg

Лични податоци

Д-р Александар Блажевски

матичен лекар

Повеќе информации

Роден е на 9 јули 1992 година во Тетово, каде завршил основно и средно образование.

Го продолжува своето образование на Медицинскиот факултет во Скопје, Универзитетот "Св. Кирил и Методиј", а во 2017 година ја стекнал и титулата дипломиран лекар.

Во 2018 година, тој се приклучи на лекарите во МЕДИКА Истанбул Тетово како доктор по општа медицина.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin