Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Апликација на Филери

Полните и големи усни отсекогаш биле примамливи и претставуваат еден од главните адути на секоја жена, кога зборуваме за физичкиот изглед и привлечноста.

Во нашата болница, ја имате можноста за само неколку минути да ги добиете долгопосакуваните полни усни.

Постојат повеќе видови на филери, односно, повеќе брендови на филери. Кај нас, на располагање ги имаме најпознатите брендови на висококвалитетни филери како што се Princess, Stylage, Restylan, Amalyan и други.

Како се изведува овој третман?

Апликацијата на филери ја изведува доктор специјалист, а за посакуваната исполнетост и големина на усните одлучувате самите Вие. Тоа зависи од Вашата желба, односно од количината на филерите за која што ќе одлучите само Вие.

Самиот процес е безболен, трае релативно кратко и дава одлични резултати!

Имајте неодоливи усни, баш какви што посакувате!