Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Апликација на Ботокс

Доколку посакувате мазно лице без ниту една брчка, тогаш ботоксот е вистинсото решение за Вас.

Ботоксот е нехируршка метода која се користи за естетско подмладување и измазнување на кожата, превенција од прекршување на кожата, односно појава на брчки која дава значително помладолик изглед.

Како третман е доста популарен и во денешно време го применуваат речиси сите.

Како се изведува овој третман?

Третманот се изведува мошне брзо и лесно и го изведува доктор специјалист. Апликацијата на ботоксот трае релативно кратко, околу 15 минути и е безболна. Дејството започнува од 4тиот ден и тогаш можат да се воочат првчните резултати. Третманот се повторува на 4-6 месеци. Дејството не е трајно, па така доколку се прекине и не се применува ботокс третманот, брчките се повторно се враќаат на Вашето лице.

Победете ја борбата со годините на Вашето лице!