Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Пластична и естетска хирургија

Незадоволството од сопствениот изглед, знае да допринесе до непријатно чувство и  сериозно да влијае врз самодовербата, независно од полот или возраста.

Естетските проблеми, претставуваат извор на непријатност и создавање на комплекс од сопствениот изглед.

За среќа, во Одделот за пластична   реконструктивна и естетска хирургија на приватната болница МЕДИКА Истанбул Тетово, сите естетски проблеми, кои ви создаваат непријатност или влијаат врз вашата самодоверба, се решливи.

Овој оддел, предводен од тим на врвни специјалисти по пластична, реконструктивна и естетска хиругија од Турција и Македонија, се тука за да ви овозможат совршен изглед. Секако, на располагање е и најсовремената и најсофистицирана апаратура и технологија, со  чија помош се изведуваат сите естетски интервенции.Во овој оддел се изведуваат нехируршки и хируршки интервенции, коишто можат да бидат естетски, или реконструктивни. Па така, услугите коишто ги нудиме се:

НЕХИРУРШКИ:

-Апликација на Филери (со хијалуронска киселина);

-Зголемување на усни;

-Корекција на назолабијални и брчки на чело;

- Апликација на Ботокс на чело, меѓу и околу очи, нос;

-PRP третман на лице и коса со серум и активација на GROW FACTOR;

-Мезотерапија на лице и коса;

ХИРУРШКИ (ЕСТЕТСКИ):

-Ринопластика (естетска корекција на нос);

-Липосукција;

-Абдоменопластика (отстранување на вишок кожа од стомакот);

-Аурикулопласика (естетска корекција на уши);

-Импланти на задник, подигање на задник;

-Импланти на гради;

-Трансплантација на коса;

-Блефаропластика (естетска корекција на очни капаци);

 

ХИРУРШКИ (РЕКОНСТРУКТИВНИ):

-Отстранување на невус (бемка);

-Отстранување на атером (запушена лојна жлезда);

-Отстранување на малиген меланом;

-Отстранување на  Unguis incarnatus (враснат нокт);

-Отстранување на Onychomucosa (габично воспаление на нокт);

 

Во одделот на Пластична реконструктивна и естетска хирургија на МЕДИКА Истанбул Тетово, сите интервенции ги извршуваат, врвни специјалисти од оваа област, користејќи најсовремени методи и апаратура, а пациентите се дочекани  во неверојатно пријатен амбиент, секогаш достапен и утив персонал,   чувство на пријатност за време на извршување на интевенцијата и брза и квалитетна услуга од страна на нашиот стручен тим на доктори специјалисти. Ви гарантираме беспрекорен и здрав изглед.

Со МЕДИКА Истанбул Тетово, секогаш убави!

Затоа што убавината секој ја заслужува!

Доктори

Dr. Iurdakul Ilker Manavbasi

Dr. Iurdakul Ilker Manavbasi

Specialist Plastic & Aesthetic surgery
Види профил