Medica Istanbul
Бул. Видое Смилевски Бато 1-1/3, Тетово 24/7 +389 44 344 414

Helping You
Stay Healthy And Happy

Нашиот тим

Најново од Instagram

Најново од Fracebook

Latest from news

Гастритичен бајпас- Брзо решение за дебелината!

Според лекарите ширум светот, дебелината е најраспространетата болест во светот. Прекумерната телесна...

Повеќе
Сега можам да кажам дека се чувствувам многу подобро - Махмуре Вокши

Сега можам да кажам дека се чувствувам многу подобро - Махмуре Вокши

„Сега можам да кажам дека се чувствувам многу подобро“- Махмуре Вокши, пациентка оперирана во нашата...

Повеќе
Приказната на Ибадет Ферати, пациентка оперирана во нашата болница

Приказната на Ибадет Ферати, пациентка оперирана во нашата болница

Ова е приказната на Ибадет Ферати, пациентка оперирана во нашата болница. Мојот проблем со жолчката започна...

Повеќе