sq mk en
Закажи преглед

Закажи преглед

ЗАКАЖЕТЕ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД ВЕДНАШ

Во МEDICA Istanbul, ние креираме исклучително искуство на грижа, каде процесот на добивање на лекарска грижа е поедноставен од било кога. Важно е да добиете лекарска грижа кога Ви е најнеопходна. Затоа, процесот на закажување на преглед со еден од нашите провајдери на здравствени услуги претставува едноставна процедура.

 Како да закажете преглед


-        Преку телефонски контакт


Закажувањето на преглед е едноставно со телефонски повик до нашата канцеларија. Нашите услуги се достапни во секое време кога Ви се потребни.


+389 44 344 414Понеделник-Петок         08:30– 16:30 часот
Сабота                           08:30-13.30 часот 

-        Онлајн


 Може да не контактирате во секое време и ние ќе Ви одговориме во рок од 24 часа.

 Е-пошта: contact@medicaistanbul.mk


#MA_FORM#

*Нашата политика на приватност гарантира доверливост на Вашите лични податоци и дека истите нема да бидат искористени во други цели.


Неопходна Ви е итна лекарска нега?


 Доколку Ви е неопходна итна лекарска нега, можете да не посетите без да закажете преглед.