sq mk en
Rezervo kontrollin

Rezervo kontrollin

CAKTO NJË TAKIM ME MJEKUN TANI

Në МEDICA Istanbul Tetovë krijojmë një përvojë kujdesi të jashtëzakonshëm, duke e bërë më të lehtë se kurrë lidhjen me ofruesin e kujdesit shëndetësor. Marrja e kujdesit shëndetësor në kohën e duhur paraqet një faktor tejet të rëndësishëm. Për këtë arsye, proçesi i caktimit të terminit me njërin nga mjekët tanë paraqet një procedurë të thjeshtë.

Si të cakojmë një takim?


-Nëpërmjet telefonit


Caktimi i takimit është shumë i thjeshtë. Të njejtin mund ta realizoni me një telefonatë të vetme në zyrën tonë. Shërbimet tona janë në dispozicionin tuaj në çdo kohë, kurdo që të keni nevojë për të.


+389 44 344 414
    
                                                             

 

 


E hënë-E premte        08.30-16.30

E shtunë                     08.30-13.30

 

-         Online

 

Ju mund të na kontaktoni ne çdo kohë dhe ne do t’ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

e-mail: contact@medicaistanbul.mk


#MA_FORM#


 *Informacioni juaj personal është i garantuar nga politika e privatësisë tonë dhe e njejta nuk do të përdoret për qëllime të tjera.

 

Keni nevoje per kujdes urgjent?


Nëse keni nevojë për kujdes mjekësor urgjent, mund të na vizitoni pa caktuar takim.