sq mk en

Dr. Ermina Ejupi

Stomatologe

Informacione personale

Emri dhe mbiemri: Ermina Ejupi 
E-mail.: ermina.ejupi@medicaistanbul.mk

Edukimi 

2005-2009, Shkolla e mesme medicinale “Gostivar”, Gostivar, Republika e Maqedonisë, infermiere
2009-2014, Fakulteti i Stomatologjisë "Shën  Kirili dhe Metodi ", Shkup, Republika e Maqedonisë

 
Përvojë pune

-1 vit si Stomatologe në Ordinancën Oralo-Kirurgjike “Deva Dent”, Gostivar, Republika e Maqedonisë

Pyetni mjekun tuaj