sq mk en
Na kontaktoni

Na kontaktoni

Orari i punës: 24/7


Shprehja e shqetësimit


Në qoftë se keni shqetësime në lidhje me të gjitha aspektet e kujdesit shëndetësorë që keni marrë në institucion, Ju lutem të klikoni në linkun Komplimente, vërejtje dhe ankesa, në faqen e internetit tonë.

Si të na gjeni

МEDICA Istanbul është e vendosur në adresën e mëposhtme:

bul. „Vidoe Smilevski Bato“, 1-1/3, Тetovë (përballë АМСМ).

Për të gjithë klientët tonë që udhëtojnë me automjet, MEDICA Istanbul ofron parking pa pagesë. Personeli ynë do t’ju ndihmojë gjatë gjetjes së hapësirës së lire, në qoftë se është e nevojshme..