sq mk en
Контактирајте не

Контактирајте не

Работно време


Понеделник - Петок (08.00 до 19.00 часот)

Сабота (09.00 до 15.00 часот)

Изразување на загриженост

Доколку постои загриженост во однос на сите аспекти на негата која сте ја примиле, Ве молиме да кликнете на линкот Комнентари, прашања и жалби на нашата веб страница.

Како да не пронајдете

МEDICA Istanbul е лоцирана на стедната адреса:

бул. „Видое Смилевски Бато“,
1-1/3, Тетово (веднаш наспроти АМСМ).


За сите наши клиенти кои патуваат со автомобил, МEDICA Istanbul нуди бесплатен паркинг за своите пациенти и посетители. Нашиот персонал ќе Ви помогне при пронаоѓање на слободно место доколку е тоа неопходно.