sq mk en
art and medicine
Mirë se vini në MEDICA Istanbul -

Mirë se vini në MEDICA Istanbul

Ju prezantojmë poliklinikën më të re për mjekësi në Maqedoni, МEDICA Istanbul Tetovë, sinonim tanimë i konfirmuar me diagnozë të saktë dhe shërbim të përkryer mjekësor.
MEDICA Istanbul Tetovë është qendër bashkëkohore medicinale e cila shtrihet në sipërfaqe prej 2000 m² dhe i kënaq standardet më të larta botërore për institucione të këtij lloji. Poliklinika është e përbërë prej 13 ordinancash, në të cilat, pacientëve tonë ju ofrojmë procedura dhe zgjidhje diagnostifikimi.  
Në MEDICA Istanbul Tetovë, për shëndetin tuaj do të kujdeset personeli mjekësor me kualifikim të lartë, dituria dhe ekspertiza e të cilëve në çdo kohë është në dispozicionin tuaj.