sq mk en
art and medicine
Добредојдовте во MEDICA Istanbul -

Добредојдовте во MEDICA Istanbul

Ви ја презентираме новата поликлиника за медицина во Македонија, МEDICA Istanbul Тетово, која е потврден синоним за точна дијагноза и беспрекорна медицинска нега.
МEDICA Istanbul е модерен медицински центар на површина од 2000 м. и ги задоволува највисоките светски стандарди за објекти од овој тип. Поликлиниката се состои од 13 сектори во кои на нашите пациенти им нудиме дијагностички постапки и решенија.
Во МEDICA Istanbul Тетово нашите високо квалификуван медицински кадар ќе се погрижи за вашето здравје, чие знаење и врвна експертиза се достапни за вас во секое време.