sq mk en
Зошто МEDICA Istanbul ?

Зошто МEDICA Istanbul ?

МEDICA Istanbul Тетово е дел од дијагностичката болница МEDICA Istanbul–Турција,  која има долгогодишно искуство во олеснување на скрининг и дијагноза на коронарна срцева болест, рак и разни други карактеристики, искористувајќи ја најновата технологија во медицина. Покрај обезбедување на медицински услуги, МEDICA Istanbul е домаќин и на различни уметнички настани.
Клучот на успехот на МEDICA Istanbul Турција лежи во висококвалификуваниот медицински персонал со долгогодишно искуство ширум Турција и светот. Ова се должи на познатите експерти од областа на радиологија, нуклеарна медицина, алергологија, ендокринологија, неврологија, педијатија, хематологија и др.

Кoмплетна медицинска услуга
 
Комплетна медициснка услуга ориентирана кон задоволството на пациентите. МEDICA Istanbul Тетово, им овозможува на пациентите детални информации од страна на лекар, медицински сестри и информатори за нивните професионални гранки. Со секој пациент, по нивниот третман дискутира, еден по еден за квалитетот на услугите. Исто така, на пациентите кои доаѓаат од подалечни места и од странство, им овозможува транспорт и сместување.

Технологија од светски признати производители
 
МEDICA Istanbul Тетово, користи апаратура и најсовремена технологија од познатите и докажаните светски брендови како Siemens , Magnetom ….  

Конфор и Хигиена

МEDICA Istanbul Тетово е местото каде ќе ви се промени перцепцијата за конфор и хигиена во здравствените установи. Вип Апартманот и Вип Чекалната ви овозможуваат максимална удобност и приватност за време на престојот во МEDICA Istanbul Тетово.
Нашиот тим за хигиена секојдневно врши мониторирање во сите простории  на поликлиниката според светските стандарди и постојано води грижа за сите посетители на поликлиниката.


Комуницираме на вашиот јазик

 
За подобра комуникација и според потребите на пациентите, МEDICA Istanbul Тетово пружи интерпретациски услуги на сите јазици кои се користат во Македонија и поширокиот регион.