sq mk en
Партнерство

Партнерство

МEDICA Istanbul Тетово поседува здравствена политика ориентирана кон пациентите. Поради наведеното, партнерските односи се од голема важност за нас. Почнувајќи од нашето основање, креирањето на долгорочни и силни партнерства претставува наша традиција. Ние ги градиме нашите партнерства од денес за во иднина врз основа на традиционалните вредности.
Во таа насока, од голема важност за нас претставува соработката со провајдерите на медицински услуги и професионалци на секое ниво. Ние ги споделуваме информациите, внимателно го слушаме мислењето на нашите партнери, со цел да ја промениме перцепцијата за јавното здравство и да ја подигнеме свеста.
Со цел да обезбедиме лесни и удобни здравствени услуги за нашите пациенти, МEDICA Istanbul Тетово поседува договори за соработка со следните осигурителникомпании.

Кариера и вработување во МEDICA Istanbul

Вработените во МEDICA Istanbul Тетово поседуваат можност да направат разлика во секое време. Придружете му се на нашиот тим и помогнете во обезбедување на извонредна здравствена грижа за пациентите, и во подобрување и во унапредување на здравствената установа. Доколку сметате дека можете да учествувате со Вашите идеи со дополнителна вредност и да направите разлика, контактирајте не.


                                                                             
 
                                                                         Contact@medicaistanbul.mk