sq mk en
MEDICA Istanbul dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor i Republikës së Maqedonisë

MEDICA Istanbul dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor i Republikës së Maqedonisë

MEDICA Istanbul Tetovë bashëpunon me Fondin për Sigurim Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë. Drejtimet e mjekësisë primare, sikurse janë: Mjekësia e përgjithshme, Stomatologjia, Pediatria si dhe Gjinekologjia, kanë kontratë me Fondin për Sigurim Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë. Të gjithë pacientët tanë të regjistruar kanë beneficion të përdorin këto shërbime falas. 


Lexo më shumë