sq mk en
Kои сме ние?

Kои сме ние?

Премиум здравството прерасна на ниво на уметност

Ви ја презентираме новата поликлиника за медицина во Македонија, МEDICA Istanbul Тетово, која е потврден синоним за точна дијагноза и беспрекорна медицинска нега.

Беспрекорно здравје


МEDICA Istanbul е модерен медицински центар на површина од 2000 м. и ги задоволува највисоките светски стандарди за објекти од овој тип. Поликлиниката се состои од 13 сектори во кои на нашите пациенти им нудиме дијагностички постапки и решенија.
Во МEDICA Istanbul Тетово нашите високо квалификуван медицински кадар ќе се погрижи за вашето здравје, чие знаење и врвна експертиза се достапни за вас во секое време.

 Дополнителни дијагностички услуги


-Дигитална мамографија
-Дигитален рентген
-Дензитометрија
-Дијагностичка биохемиска лабораторија
-Ендоскопија, колоноскопија
-Контролни прегледи
-Одделот за фармација - фармацевтски консултации и избор на медицински производи препорачани од страна на вашиот лекар, како и многу фармацевтски производи во прилог на терапија, за да се чувствувате подобро!

 Препознатлив по брза и прецизна дијагностика

МEDICA Istanbul Тетово е опремена со најмодерен ПЕТ скен апарат и дијагностичка опрема МРИ, кои се од суштинско значење за правилно дијагностицирање и евалуација на ефектите од лекувањето на ракот.
Резултатите од ПЕТ скенот се подготвени и анализирани во соработка со МEDICA во Истанбул, а напредниот уред 1,5 Тесла магнетна резонанца овозможува уште подетално и попрецизно одредување на болестите.

Нашиот тим - секогаш тука за вас

Нашиот тим на експерти ќе се обиде да ги најде најдобрите одговори на вашите прашања во секое време и да ве информира за најактуелните теми во врска со вашето здравје.